Onderhoud

Een goed onderhouden huis groeit in waarde. Monumentenpanden en nieuwere huizen die met zorg worden onderhouden moeten strak, schoon en netjes in de lak zitten. Het goed bijhouden van uw ramen en kozijnen werkt preventief en voorkomt hoge uitgaven door vervanging.

Goed schilderwerk begint binnen!!!

Binnen moet alles keurig afgesloten zijn: geen kale plekken, bladders of naden tussen het glas en het kozijn. Dit voorkomt dat er vocht naar buiten kan en aan de buitenzijde de verf laat blaren of onthechten, waardoor houtrot vrij spel heeft.

Voor buiten geld: Wacht niet te lang!

Constateert u verfbladders, kale of rotte plekken, naden tussen glas en kozijn, slechte glaslatten of overmatig mosgroei die u niet meer kunt verwijderen, dan bent u eigenlijk al te laat. Dan is een grondige onderhoudsbeurt sterk aan te raden.

Laat de situatie niet zover komen, zodat de onderhoudskosten laag blijven. Twijfelt u over de staat waarin het houtwerk verkeert, dan kunt u altijd vrijblijvend een advies aanvragen. Ik kom bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken over wat voor uw huis of pand het beste is, zowel voor het schilderwerk als de wandafwerking. Neem contact op voor een offerte of een vrijblijvend advies: contact.